Javna objava upisa djece u dječji vrtić Golubica za pedagošku godinu 2020./2021.

Javna objava upisa djece u dječji vrtić Golubica za pedagošku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 1. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanja prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Golubica, te Odluci Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Golubica, ravnateljica Vrtića objavljuje:

 

JAVNA OBJAVA UPISA DJECE U DJEČJI VRTIĆ GOLUBICA
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020
./2021.

 

            Zahtjevi za upis primat će se od 18. svibnja 2020. g. do zaključno 29. svibnja 2020. godine putem e-mail adrese golubica.vrtic@gmail.com, svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 8,00 do 17,00 sati.
Zahtjev za upis djece podnose korisnici usluga s područja grada Zadra za djecu od tri - šest godina.
Djeca se upisuju u vrtić uz primjenu prednosti i bodovanja sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i ostvarivanja prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Golubica, te Odluci Grada Zadra.
Zahtjev za upis podnosi se na posebnom obrascu koji se preuzima na web stranici https://benediktinke-zadar.com/djecji-vrtic-golubica/zadar/zahtjev-za-upis-u-djecji-vrtic-golubica
Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti upisnu dokumentaciju koja je navedena u upisnom obrascu.
Nakon predaje dokumentacije, podnositelji zahtjeva će biti kontaktirani od strane Vrtića za termin inicijalnog upoznavanja djeteta.
Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, roditelj je obvezan predati odgojiteljici u skupinu prvog dana  korištenja Programa.

Odluka o upisu bit će objavljena na ulazu u Vrtić do 30. lipnja 2020. godine.
Podnositelji zahtjeva neće se pojedinačno obavještavati.
Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Odlukom  o upisu imaju pravo u roku od 15 dana od dana objave iste, podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića.
Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na mobitel 091 2626 135 svakog radnog dana u vremenu od 9:00 - 15:00 sati.

Ravnateljica