Euharistijsko slavlje povodom blagdana sv. Skolastike

Euharistijsko slavlje povodom blagdana sv. Skolastike

Euharistijsko slavlje povodom blagdana sv. Skolastike Objavljeno: 09. 02. 2019

Euharistijsko slavlje povodom blagdana sv. Skolastike

U subotu 9. 2. 2019. g. u crkvi sv. Marije proslavili smo sv. Skolastiku, sestru svetog Benedikta i zaštitnicu dječjeg vrtića Golubica. U euharistijskom slavlju koje je predvodio don Roland Jelić, ravnatelj katoličke osnovne škole „Ivo Mašina“, u koncelebraciji s još desetak svećenika, sudjelovali su, u zajedništvu sa sestrama benediktinkama, polaznici dječjeg vrtića Golubice, njihovi roditelji, odgojiteljice, stručni suradnici i ostali zaposlenici vrtića. Na sv. misi okupila su se djeca i roditelji iz prijašnjih generacija, sve od otvaranja vrtića 2013. g.! Također i djelatnici koji su prije ili povremeno radili u Golubici, te ostali dragi gosti i okupljeni vjernici.

Djeca su, uz ministriranje, sudjelovala u pjevanju, a roditelji i odgojiteljice u čitanju, prinošenju darova i pjevanju molitve vjernika, koju je samo za ovo slavlje napisala časna majka Anastazija, a uglazbio prof. Igor Cecić, ravnatelj OGŠ sv. Benedikta.

Nakon sv. Mise okupljena djeca, roditelji, zaposlenici i gosti nastavili su se družiti uz domjenak u benediktinkom „tinelu“ koji su nam pripremile naše časne sestre!

 

Fotogalerija:

Img 3107
Img 3108
Img 3111
Img 3116
Img 3118
Img 3123
Img 3127
 
  Novosti - Sve