Dječji vrtić Golubica

Javna objava upisa djece u dječji vrtić Golubica za pedagošku godinu 2021./2022.

Na temelju članka 1. Pravilnika o upisu djece i ostvarivanja prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Golubica, te Odluci Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Golubica, ravnateljica Vrtića objavljuje:

 

JAVNA OBJAVA UPISA DJECE U DJEČJI VRTIĆ GOLUBICA
 ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022.

 

            Zahtjevi za upis primat će se od 17. svibnja 2021. g. do zaključno 28. svibnja 2021. godine putem e-mail adrese golubica.vrtic@gmail.com, svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 8.00 do 17.00 sati.
Zahtjev za upis djece podnose korisnici usluga s područja grada Zadra za djecu od tri - šest godina.
Djeca se upisuju u vrtić uz primjenu prednosti i bodovanja sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i ostvarivanja prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Golubica, te Odluci Grada Zadra.
Zahtjev za upis podnosi se na posebnom obrascu koji se preuzima OVDJE.
Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti upisnu dokumentaciju koja je navedena u upisnom obrascu.
Nakon predaje dokumentacije, podnositelji zahtjeva će biti kontaktirani od strane Vrtića za termin inicijalnog upoznavanja djeteta.
Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, roditelj je obvezan predati odgojiteljici u skupinu prvog dana korištenja Programa.

 Predajom zahtjeva za upis roditelj je suglasan sa dijeljenjem osobnih podataka, u svrhu upisa djeteta.
Odluka o upisu bit će objavljena na ulazu u Vrtić do 30. lipnja 2021. godine.
Podnositelji zahtjeva neće se pojedinačno obavještavati.
Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Odlukom  o upisu imaju pravo u roku od 15 dana od dana objave iste, podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića.
Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na mobitel 091 2626 135 i 091 2626 130 svakog radnog dana u vremenu od 9.00 - 15.00 sati.

Ravnateljica